Algemene Voorwaarden

1

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle trainingsactiviteiten aangegaan tussen Minka Dumont van Bureau Onderwijs Hoogbegaafden en de klant.

2

Klant is een ieder die zich door middel van een inschrijvingsformulier heeft geregistreerd als deelnemer aan een training.

3

Na inschrijving geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Hierna kan de deelname aan de training niet meer geannuleerd worden. Wel mag altijd een ander persoon deelnemen aan de training. (Wel fijn als dit vooraf wordt doorgegeven.)

4

De training wordt verzorgd door Minka Dumont. Mocht zij wegens ziekte of zwaarwegende persoonlijke omstandigheden verhinderd zijn mag zij de training laten verzorgen door een gelijkwaardige vervanger.

5

Direct na inschrijving ontvangt u per email een bevestiging van uw inschrijving en de factuur van de training. De gegevens op de factuur zijn de gegevens vermeld in het inschrijvingsformulier, de klant is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens voor op de factuur.

6

Betaling van de factuur dient te geschieden binnen zeven dagen na de twee weken bedenktermijn. (Dus binnen drie weken in totaal). Langdurig openstaande facturen zullen worden overhandigd aan de incassodienst.

7

Het eigendoms- recht en auteursrecht op álle cursus- materialen en toegepaste werkvormen berust bij Minka Dumont van Bureau Onderwijs Hoogbegaafden. Het is niet toegestaan cursusmaterialen - of delen daarvan - zonder toestemming te verspreiden.