Scholing

Met je team, bestuur of samenwerkingsverband in ontwikkeling!

Samen in ontwikkeling?

Wat is belangrijk om te leren?

Begaafd Onderwijs richt zich op het ontwikkelen van een breed gedragen visie op onderwijsvernieuwing en het bieden van concrete handvatten om deze visie te realiseren in de praktijk. Samen kijken we naar de uitdagingen en kansen binnen jullie onderwijsinstelling en ontwerpen we een plan van aanpak dat past bij jullie specifieke situatie.

Alle trainingen zijn interactief, praktijkgericht en altijd op maat gemaakt. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste inzichten en trends op het gebied van onderwijsvernieuwing, zoals gepersonaliseerd leren, 21e-eeuwse vaardigheden en digitale didactiek.

Samen werken we aan een toekomstbestendig onderwijs, waarin de leerling centraal staat en waarin jullie als onderwijsprofessionals het beste uit jezelf kunnen halen.

Studiedagen & Teamtrainingen

Scholen en organisaties die hun docententeams willen inspireren en ondersteunen bij het verbeteren van hun onderwijspraktijk zijn hier aan het goede adres! Alle trainingen in het aanbod komen voort uit de visie Begaafd Onderwijs en bieden naast theorie veel materialen waar de collega’s direct de volgende dag mee aan de slag kunnen. 

Neem contact op voor de mogelijkheden en het volledige aanbod.

Trajecten op maat

Ook bieden we trainingstrajecten op maat voor bijvoorbeeld begaafdheidsspecialisten & plusklasbegeleiders, train-de-trainer trajecten voor onderwijspioniers en bovenschools georganiseerde werkgroepen en beleidsmakers.

Na een oriënterend gesprek maken we samen gerichte afspraken over doelen en resultaten. Binnen het traject zijn er verschillende vormen van begeleiding mogelijk, zoals individuele coaching, workshops, trainingen en intervisie. 

Samen zetten we de stappen die nodig zijn om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en krijg je hulpmiddelen en materialen voor in je eigen werkpraktijk. 

Keynote of lezing

Op zoek naar een inspirerende en uitdagende opening van je congres of bovenschools georganiseerde personeelsdag? Of naar een stimulerende lezing voor de jaarlijkse ouderavond?

De lezingen en keynotes zijn ontworpen om het publiek te inspireren en te informeren over onderwerpen als innovatie in het onderwijs, begaafdheid, werken aan denkvaardigheden, leren en motivatie en nog veel meer. 

De lezing of keynote wordt afgestemd op je specifieke behoeften en doelstellingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste onderzoeksmethoden en -technieken om de presentaties te ondersteunen. Het wordt een dynamische en interactieve ervaring die het publiek zal betrekken en hen zal aanmoedigen om actief deel te nemen aan de bijeenkomst.