Trainingen

Werken aan Denkvaardigheden

In deze training leer je op welke manier je met het grootste gemak van jouw leerlingen ECHTE denkers maakt! Je leert vragen en opdrachten bedenken waar voor het antwoord of de uitvoering flink nagedacht moet worden.

€ 125,-

Meer informatie - Inschrijven


Kritische Denkers Gevraagd

In deze training leer je op welke manier je van je leerlingen kritische denkers maakt, die feit en fictie kunnen onderscheiden en meningen vormen op basis van valide argumenten.
In een tijd van 'fake nieuws' en 'iedereen is een expert' is het belangrijk om in te kunnen schatten welke informatie betrouwbaar is.

€ 125,-

Meer informatie - Inschrijven

Kinderen Vragen Leren Stellen

In deze training leer je op welke manier je van je leerlingen actieve vragenstellers maakt!
Nieuwsgierig zijn, je dingen afvragen, op onderzoek uit gaan en je echt in een onderwerp willen verdiepen... dat is de houding die je hoopt te kweken bij je leerlingen.

€ 125,-

Meer informatie - Inschrijven

Creatief Denken

In deze training leer je hoe je van Creatief Denken een schoolvak maakt!
Bij elke vernieuwing of uitvinding heeft een creatief proces plaats gevonden. De katalysator voor elke vooruitgang in de maatschappij is de creatieve, vindingrijke geest.

€ 125,-

Meer informatie- Inschrijven

Creatief Problemen Oplossen

In deze training leer je op welke manier je met je kinderen aan hedendaagse, relevante problemen kan werken.

Je maakt kennis met de OplossingExperteaser: een proces waarbij je vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt om een oplossingsexpert te worden.

€ 125,-

Meer informatie- Inschrijven